De "place to be" van Brussel: Boeremet

BOEREMET, dén echte afterwork bruxellois !                                    

Een nieuw Boeremet-seizoen is op donderdag 16 februari 2017 van start gegaan en hoe ? De bekende covergroep Cookies & Cream maakte er meteen een onvergetelijke editie van, met dank aan ORANGE, sponsor van dit gratis optreden.

Volgende afspraak op donderdag 30 maart 2017 voor een onvergetelijke afterwork-party bij Abattoir. Ambiance verzekerd...

Noteer alvast volgende data in uw agenda voor de volgende maand :

  • Vanaf donderdag 13 april '17 is er opnieuw elke week Boeremet !

Video gemaakt door Alain Colard (alain@airdrone.be). Ontdek er meer op zijn page

De Boeremet, uw wekelijks rendez-vous bij Abattoir !

De Boeremet is fun, is shopping, is markt, is after-work. Sfeervolle belichting, een hippe dj, tal van foodstores, bars, en volk, veel volk zelfs ! Dit alles onder de overdekte markt van Abattoir. Vanaf 17u tot uiterlijk middernacht.

Echte Brusselse ambiance, no stress !

 

Happy hour : van 18u tot 19u !

Parkeren kan al vanaf 3 euro op Parking Delacroix, Jules Ruhlstraat te 1070 Anderlecht. Er is ook metro op wandelafstand (Clemenceau, lijn 2 & 6).

Hieronder vindt u een plan van de parking en de site van Abattoir.

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag 20 juni: Vespa Boeremet Day Tour met DJ Saucisse !

Donderdag 9 mei : Camping Party

Donderdag 2 mei : SURPRISE PARTY

 

 

 

 

Donderdag 25 april : FLUO PARTY

 

 

 

 

 

 

 

Kom proeven van « Ne Skieven apéro »

In samenwerking met Brasseries Skievelat kan u genieten van een heerlijk aperitiefmoment "De Skieven Apéro", de ideale manier om na de kantooruren samen met vrienden te komen genieten van deze unieke ambiance.

Meer dan 15 handelaars heten u welkom…

Voortaan kunnen liefhebbers van dagverse groenten en fruitspecialiteiten, ambachtelijke kaas, gefrituurde calamares en scampis, garnaalkroketten, sushi's, frietjes, hamburgers, tapenades, couscous, pannekoeken, kurtos, wafels, pasta's, oesters en andere delicatessen hier terecht voor één van de gezelligste avondevenementen van het land.

De inkom is gratis. Alleen de parking is betalend. Er is een metrostation op slechts 50m (Delacroix & Clemenceau, lijn 2 en 6). Ambiance verzekerd !