Het beste kalfsvlees. Van bij ons!

Kalfsvlees is, vergeleken bij rundsvlees, mager vlees dat veel eiwitten bevat. Wist u dat het een van de weinige dierlijke voedingsmiddelen is die vitamine C bevatten. Onder andere om die redenen is kalfsvlees zeer geliefd, maar ook iets duurder. Typisch is de blanke kleur van het vlees.

De meest gekende stukken kalfsvlees zijn de kalfskotelet, het kalfslapje, kalfsgebraad, kalfsfricassee, kalfsschenkel en kalfszwezerik.

Hieronder vindt u de contactgegevens van 9 bedrijven op de site van Abattoir die kalfsvlees leveren.

 

Versnijders Kalfsvlees

ROBBERECHTS (3.00)
Gasthuisstraat 46
1785 Merchtem
T. 02/520 96 96, F. 02/520 96 91

VERHAEREN (2.08)
Maarle 33
2382 Poppel
T. 02/527 07 48, F. 02/527 07 48

VAN DRIE België (2.01)
Ropsy Chaudronstraat 24, bus 40
1070 Brussel
T. 02/522 71 30, F. 02/521 39 38
kris.theys@vandriebelgie.be
BOVO (3.04)
Ropsy Chaudronstraat 24, bus 33
1070 Brussel
T. 02/521 22 79, F. 02/523 01 81
bovo@sopraco.be
KESTEMONT (2.06-2.07)
Donderstraat 25
1750 Gaasbeek
T. 02/521 69 33, F. 02/521 69 33